Cosmo tips & tricks

Vorbeam acuma cu cineva pe facebook despre o petrecere unde eo mâncam sărățele într-un mod misterios și binenențeles în rochia potrivită și de la asta mă gândeam că întru adevăr în această viață tresă-ți alegi foarte calculat rochiile, să nu fii surprinsă în rochia nepotrivită și să fie super nepoliticos pentru cei din jur și pentru întreg universul de fapt.

De exemplu, dacă ai comite o crimă (depinde și de crimă, fetelor) nu ai putea să vii într-o rochie florală. Ar denota o lipsă totală de gust și de profesionalism. În acest caz aș recomanda ceva de piele, eventual cu un mic buzunar practic în care îți poți pune buzduganul personalizat sau un mic topor șic. Totuși, nu aș recomanda o rochie pentru această ocazie ci ceva care să sublinieze fusiformitatea (cuvântul fusiformitate este super) corpului în genere în caz că trebuie să fugiți de poliție.

Un alt exemplu este o ieșire foarte casual cu prietenii în care vreți să bateți pe cineva care nu v-a mai dat banii pe care vii datorează în urma deznodământului nefericit la pariuri pe cai. Desigur dacă vreți să loviți acea persoană cu lanțul (iată o activitatea la care poate participa toată lumea și în care garantez distracție maximă), sezonul acesta se poartă rochiile verzi cu volănașe, iar aici nici nu trebuie să specific cât de cool și practic este complementaritatea între verdele rochiței și sângele bulangiului respectiv. 

În concluzie fetelor, trebuie să avem grijă cu ce și cum ne îmbrăcăm astfel încât să fim mereu pregătite să facem față momentului cu brio.

Vă urez saveț valoare de anul nou cu bine. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s